Hoog scoren in Google

Hoog scoren in Google is goud waard. En hoe mooi is het voor jou als ondernemer om niks te betalen voor Google optimalisatie totdat je pas echt op pagina 1 staat van Google?! Dit is wat wij aanbieden. En geen addertjes onder het gras, beloofd! 

Waarom hoog scoren in Google?

Waarom je als ondernemer hoog wilt scoren in Google is eigenlijk meer dan logisch. Iedereen kent Google en het merendeel van de mensen zoekt op Google naar een leverancier voor hun gewenste product of dienst. Speel je hier als ondernemer niet op in, dan mis je een hele hoop klanten. 

100% No cure No pay

Daar waar je bij de meeste partijen van tevoren een afgesproken bedrag betaalt voor zoekmachine optimalisatie, doen we dit bij PrimeMedia anders. Het is namelijk nooit garant dat je pagina 1 van Google haalt. Om deze reden willen we jou niet benadelen en betaal je pas wanneer je op pagina 1 staat van Google. Op deze manier krijg je zekerheid en wordt je nooit benadeeld. Klinkt het misschien te mooi om waar te zijn?! Maak je geen zorgen. Wij beloven je dat er geen kleine lettertjes achter zitten. Let wel op dat wij dit niet doen voor bestaande websites, maar websites die door ons gebouwd zijn. Op deze manier hebben wij zeker weten de juiste tools om topposities te halen op Google. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

  • Zoekwoorden Onderzoek

1: We beginnen met een zoekwoorden onderzoek. Hierin kunnen we achterhalen welke zoektermen het meest gezocht werden in de afgelopen maanden, in jouw branche, in jouw werkgebied.

  • Teksten Schrijven

2: Voor de gekozen zoekopdrachten worden pagina's aangemaakt, teksten geschreven en onze zoekmachine optimalisatie technieken toegepast.

  • Maandelijkse Rapport

3: Maandelijks sturen we je een overzicht toe. Op dit overzicht kun je per afgesproken zoekopdracht zien waar deze op dat moment staat.

  • Facturatie

4: Staan er zoekopdrachten op pagina 1 van Google, dan sturen we een factuur mee met de afgesproken bedragen. Staat er niks op pagina 1, dan betaal je niks. 

Alleen in combinatie met een website

Om hoog te scoren in het organische gedeelte van Google is de techniek waarmee de website gebouwd is erg belangrijk. Daarom bieden wij  zoekmachine optimalisatie alleen aan in combinatie met een website, zodat we zeker weten met de juiste tools werken én alle vrijheid hebben.

Opties hoog scoren op Google

Op Google kun je op 2 manieren topposities halen:

1: adverteren met Ad-words. Hierbij wordt een budget ingesteld in combinatie met een werkgebied en zoektermen. Elke keer wanneer iemand op je advertentie klikt, gaat er wat van je budget af. De prijs van een klik wordt bepaald door de term waarop men zocht.

2: Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor het organische/gratis gedeelte van Google. Zoals de term al aangeeft, je optimaliseert  je website voor zoekmachines. Je kunt deze posities niet kopen bij Google. Je kunt hier alleen topposities halen door je website zo sterk mogelijk te optimaliseren aan de hand van de parameters dat Google hanteert bij het indexeren van websites.

websitebouw

Ad-Words of SEO kiezen?

De voordelen van Ad-Words:
Je kunt direct topposities kopen op Google, waardoor dit goed is voor impulsen geven aan je verkoop. Het nadeel zijn de hoge klikprijzen en dat je gebonden bent aan budgetten.

De voordelen van SEO (zoekmachine optimalisatie):
Dit is voor de lange termijn. Het is veel moeilijker om op pagina 1 te komen, maar hier betaal je niet per klik en ben je ook niet gebonden aan budgetten. Sta je éénmaal op pagina één van Google, dan sta je er ook 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Waar kiezen wij voor...

Bij PrimeMedia kiezen we voor zoekmachine optimalisatie om hoog te scoren in Google. Op deze manier heb jij als ondernemer geen hoge klikprijzen en investeer je in je website voor de lange termijn. Uiteindelijk kun je met zoekmachine optimalisatie veel meer bezoekers krijgen dan met adverteren, en dat tegen veel lagere kosten. 

Dat wij dit bij PrimeMedia  op No cure No pay basis aanbieden, zou jou als ondernemer moeten motiveren om een mooie samenwerking aan te gaan. Wat vindt je ervan?

Geinteresseerd geraakt in samenwerken?

Hopelijk hebben we je vertrouwen- en interesse kunnen winnen. Let wel op dat we zoekmachine optimalisatie aanbieden in combinatie met een nieuwe website. Indien je ook een nieuwe website nodig hebt, vraag dan een online offerte aan of neem contact op voor het inplannen van een afspraak