Hoog scoren op google

Een website wat goed gevonden wordt is goud waard. Wij zorgen dat je website lokaal- en regionaal goed gevonden wordt op No cure No Pay!

je bent nu hier: home » hoog scoren op google

Waarom hoog scoren op Google?

Het heeft weinig onderbouwing nodig waarom een goede vindbaarheid op Google voor bedrijven belangrijk is. Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine wanneer particulieren of bedrijven op zoek gaan naar producten of diensten.

Indien je hier met jouw bedrijf sterk tussenstaat, onder de juiste termen en in de juiste plaatsen, dan kun je jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

SEO of SEA?

Op Google kun je gebruik maken van SEO of SEA om goed gevonden te worden. SEA, oftewel Ad-words, is gebruik maken van het adverteer gedeelte van Google. Bij SEA, het organische gedeelte van Google, gebruik je zoekmachine optimalisatie om je website hoog in de gratis resultaten te krijgen.

Welke van de manieren je gebruikt hangt erg af van de producten/diensten van je bedrijf en je doelstellingen.

Zo is (SEA) AD-words vaak goed voor direct resultaat, een booster in sales of voor het aanbieden van seizoensartikelen. Het nadeel is dat je betaalt per klik en gebonden bent aan budgetten.

Bij SEO duurt het een stuk langer om op pagina te komen, maar is het wel een goede investering voor de lange termijn.

SEA

  • direct resultaat
  • betalen per klik
  • gebonden aan budgetten

SEO

  • op lange termijn resultaat
  • geen kosten per klik
  • niet gebonden aan budgetten

SEO op No cure No pay basis

Met SEO kom je door middel van zoekmachine optimalisatie hoog in de resultaten van Google. In de praktijk gebeurt het regelmatig dat je sommige termen niet op de 1e pagina van Google krijgt door een enorme concurrentie. 

Daarom hebben we bij PrimeMedia gekozen voor een No cure No pay aanpak. Dit houdt in dat onze klanten ons niks betalen voor zoekmachine optimalisatie totdat ze op pagina 1 staan met afgesproken zoektermen. Zo halen we het risico weg bij de klant en leggen we deze bij ons neer.

Google optimalisatie

gratis klanten via Google

No cure No pay

zo heb je altijd zekerheid

Geoptimaliseerd voor

mobiel, tablet en desktop

Gratis offerte

online of bij u op locatie

Termijnen betalen?

dat kan, geheel rentevrij!

Support & onderhoud

12 maanden gratis incl.

offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat laten maken voor een nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte of afspraak aan