Hoog scoren in Google

Een website wat goed gevonden wordt is goud waard. Wij zorgen dat je website lokaal- en regionaal goed gevonden wordt op No cure No Pay!

Google optimalisatie
op

Betaal ons niks

totdat je op pagina 1 staat

Word goed gevonden

op Google zonder adverteren

Waarom No cure No pay?

Daar waar je bij de meeste partijen van tevoren een afgesproken bedrag moet betalen voor zoekmachine optimalisatie, hebben we er bij PrimeMedia voor gekozen om klanten niks te laten betalen, totdat ze op pagina 1 staan met afgesproken zoektermen.

Wil je hoog scoren in Google, dan komt er veel tijd- en inzet bij kijken. Nu zul je je misschien afvragen waarom wij dat doen, en of er misschien addertjes onder het gras zitten.

De reden dat wij voor No cure No pay hebben gekozen, is puur omdat wij geen ontevreden klanten willen. Wij weten namelijk heel goed dat je nooit 100% garantie kunt geven om met bepaalde zoektermen op pagina 1 te komen.

Zou je ons van tevoren betalen en het lukt ons niet om bepaalde termen op pagina 1 te krijgen, dan zul je je benadeeld voelen, en dat is het laatste gevoel dat wij onze klanten willen geven.

Misschien hecht je nog niet veel waarde aan ons No cure No pay concept, maar de praktijk wijst uit dat al onze klanten tevreden zijn met dit concept en we geen klachten krijgen. Dat is precies hoe het moet zijn.

Hoe werkt No cure No pay?

Ons No cure No pay concept voor Google optimalisatie werkt heel simpel, is effectief- en makkelijk controleerbaar. In grote lijnen werkt het op deze manier:

  • Zoekwoorden onderzoek om de beste zoektermen te achterhalen
  • Voor elke zoekwoord opgina's aanmaken en teksten schrijven
  • Optimalisatie technieken toepassen voor stijging in ranking
  • Maandelijke rapportages met een overzicht van de ranking

Website laten maken in combinatie met zoekmachine optimalisatie?

Bij PrimeMedia bieden we alleen in combinatie met een website, zoekmachine optimalisatie aan. Dit is omdat de techniek- en de structuur van de website belangrijk zijn, en omdat we de volledige vrijheid willen hebben in ons werk.

Wil je ook een website laten maken en wil je gebruik maken van ons unieke No cure No pay concept? Lees meer informatie over het maken van een website of vraag meteen een offerte aan.

offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat laten maken voor een nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte of afspraak aan