hoog scoren in google

Waarom hoog scoren in Google

Het heeft weinig onderbouwing nodig waarom een goede vindbaarheid op Google voor bedrijven belangrijk is. Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine wanneer particulieren of bedrijven op zoek gaan naar producten of diensten.

Indien je hier met jouw bedrijf sterk tussenstaat, onder de juiste termen en in de juiste plaatsen, dan kun je jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

Manieren om hoog te scoren in Google

Om hoog te scoren in Google kun je gebruik maken van SEA en SEO:

SEA: gebruik maken van ad-words, het adverteer gedeelte van Google. 
SEO: zoekmachine optimalisatie voor het gratis gedeelte in Google

Welke van de manieren je gebruikt hangt erg af van de producten/diensten van je bedrijf en je doelstellingen. Soms is een doordachte combinatie van de 2 opties de ideale combinatie voor je bedrijf.

Zo is SEA vaak goed voor direct resultaat, een booster in sales of voor het aanbieden van seizoensartikelen. Het nadeel is dat je betaalt per klik en gebonden bent aan budgetten.

Bij SEO duurt het een stuk langer om op pagina te komen, maar is het wel een goede investering voor de lange termijn.

SEO op No cure No pay basis

Met SEO kom je door middel van zoekmachine optimalisatie hoog in de resultaten van Google. In de praktijk gebeurt het regelmatig dat je sommige termen niet op de 1e pagina van Google krijgt door een enorme concurrentie. 

Daarom hebben wij bij PrimeMedia gekozen voor een No cure No pay aanpak. Dit houdt in dat onze klanten ons niks betalen voor zoekmachine optimalisatie totdat ze op pagina 1 staan met afgesproken zoektermen. Zo halen we het risico weg bij de klant en leggen we deze bij ons neer.

Addertjes onder het gras?! Wij beloven van niet.

Echt een super mooie site

★★★★★
5 5 1
We zijn enorm tevreden met de nieuwe website en de manier van werken van PrimeMedia. Zelf heb je maar een globaal idee hoe je site moet worden, maar voor de rest blijft het lastig. We zijn dus enorm blij dat PrimeMedia zo een ontwerp- en website weet te maken dat precies past bij ons bedrijf. Succes met de optimalisatie voor Google. We hebben er alle vertrouwen in:)

Mooie website

★★★★★
5 5 1
Karim is een aardige vent met een goede samenwerking. PrimeMedia houdt zich aan de afspraak en heb nu dankzij Karim een goede website .

Mogen wij je gratis een offerte mailen?

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag gratis een offerte aan en ontvang deze zsm per mail!