impRoof dakdekker:

impRoof - Het beste Dak - had de realisatie van de vorige website www.akmodak.nl ook toevertrouwd aan PrimeMedia. Nu zijn we een kleine jaar verder en was het alweer tijd voor Akmo Dak om nog verder uit te breiden. Het doel is maar één ding: Klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Er is meteen gekozen voor een complete naamsverandering en huisstijl. Wij kregen de opdracht om de gehele online presentatie te verzorgen.

Wat hebben wij gedaan:
  • Website ontworpen
  • Website gebouwd
  • Onderhoud & support
  • Hosting website + SSL
Recensie klant:

Wij zijn zeer tevreden met Primemedia/Karim, Onze vorige website heeft hij ook gemaakt en beheerd. De communicatie met Karim verloopt altijd helder en hij komt altijd zijn afspraken na. Dat is de reden dat we hem ook hebben gevraagd om mee te denken over onze nieuwe website. We hebben nu een website met exact de uitstraling zoals wij hem voor ogen hadden toen we met Karim het gesprek aangingen. Dank voor de plezierige samenwerking en het eindresultaat! Robert Postema, impRoof”

Deel dit bericht:

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Geïnteresseerd in samenwerken?

Wil je zelf ook een professionele website laten bouwen? Bij PrimeMedia heb je al vanaf €949,- een complete maatwerk website, inclusief 12 maanden onderhoud en support. Vraag meteen gratis- en vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen een paar uur per mail. 

Leave a Comment