MobileHospital:

Is je telefoon/tablet stuk en moet deze gerepareerd worden? Neem dan eens een bezoekje aan de nieuwe website van MobileHospital.

Wij hebben hier een nieuwe website met geïntegreerde webshop voor gebouwd. Met een reparatiemodule waar voor alle toestellen de reparaties zijn toegevoegd, kunnen websitebezoekers precies vinden wat ze nodig hebben aan informatie én de daarbij horende prijs. Vervolgens kunnen ze via het afsprakenformulier gemakkelijk een afspraak inplannen. Natuurlijk kunnen ze ook gewoon binnenlopen zonder afspraak.

De website is prachtig geworden en zeer gebruiksvriendelijk. Mobile Hospital is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en laptops. Verder leveren ze ook onderdelen, accessoires, hoesjes, smartphones en tablets.

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn

Geïnteresseerd in samenwerken?

Wil je zelf ook een professionele website laten maken? Bij PrimeMedia heb je al vanaf €949,- een complete maatwerk website, inclusief 12 maanden onderhoud en support. Vraag meteen gratis- en vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen een paar uur per mail. 

Leave a Comment