Over Ons...

Houd alles onder 1 dak met het totaalconcept van PrimeMedia. Wij bouwen prachtige websites, onderhouden deze én zorgen dat ze goed gevonden worden op Google. 

Bij PrimeMedia houd
je alles

Alles onder 1 dak

van bouw tot vindbaarheid

Goed gevonden

op Google zonder adverteren

Even voorstellen

Mijn naam is Karim en ik ben in 2013 gestart met PrimeMedia, na vele jaren ervaring in internetmarketing en een sterk opgebouwde liefde voor het vak. Wij helpen ondernemers graag bij het online succesvol zijn. Dit doen wij op de meest eerlijke- en efficiënte manier, waarbij jij als ondernemer echt centraal staat.

Wij doen meer dan alleen websites bouwen

In de basis begint het bij het laten bouwen van een website, maar hier eindigt het niet. Integendeel, dan begint het pas. Deze website moet straks namelijk al jouw potentiële klanten opvangen en overtuigen dat ze voor jou moeten kiezen. Hoe we dit doen is door een professionele uitstraling, goede websitestructuur en door het realiseren van hoge posities op Google.

Dit is de visie waarmee wij websites bouwen. Dit is de visie die je nodig hebt om zometeen online succesvol te zijn. 

Bij ons krijg je 100% zekerheid

Wanneer je ons een website laat maken, betaal je pas wanneer je 100% tevreden bent en de site live staat. Wanneer je ons ook de vindbaarheid op Google laat verzorgen, betaal je pas wanneer je met de afgesproken zoektermen op pagina 1 staat van Google. Op deze manier halen we alle risico’s weg bij jou en leggen we deze neer bij ons.

Geïnteresseerd geraakt?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een eventuele samenwerking? Zo ja, vraag via onderstaand formulier geheel gratis- en vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever telefonisch- of bij jou op locatie de wensen bespreken? Neem dan contact op via 0172608257 of info@primemedia.nl

logo PrimeMedia-2

Vraag offerte aan