Even voorstellen....

wij zijn er om jou volledig te ontzorgen"

Mijn naam is Karim en ik ben in 2013 gestart met PrimeMedia, na vele jaren ervaring in internetmarketing en een sterk opgebouwde liefde voor het vak. Wij willen jou graag helpen bij online succesvol zijn. Wij kunnen jouw website ontwerpen, bouwen en onderhouden. Vervolgens kunnen we zorgen dat deze een krachtpatser wordt op Google door regionale topposities, zodat jij lekker veel klanten binnenhaalt.

Alles onder 1 dak

bouw en vindbaarheid

WordPress webdesign

Klaar voor de toekomst

Zet ons maar aan het werk voor je

Wij snappen heel goed dat jij je (waarschijnlijk) het liefst zo min mogelijk bezig wilt houden met je website. Uiteraard is er wel de optie om zelf dingen aan te passen aan je website, maar de gemiddelde ondernemer, sprekend uit ervaring, doet dit liever niet.

Dat is precies waar wij op ingesteld zijn. Wij nemen echt al het werk uit je handen wat betreft je website. Zo zijn wij als het ware je eigen persoonlijke webdesign bureau. Hoe gaaf is dat?! 'Jaja' zul je wel denken. Dat zal wel wat kosten!

Geloof het of niet, maar zodra je een website bij ons afneemt, pakken wij sowieso het hele traject voor je op én heb je er gratis 12 maanden support en onderhoud bij. En we rekenen er geen cent extra voor!

Bij ons krijg je 100% zekerheid

Wanneer je ons een website laat maken, betaal je pas wanneer je 100% tevreden bent en de site live staat. Wanneer je ons ook de vindbaarheid op Google laat verzorgen, betaal je pas wanneer je met de afgesproken zoektermen op pagina 1 staat van Google. Op deze manier halen we alle risico's weg bij jou en leggen we deze bij ons neer.

Geïnteresseerd geraakt?

Heb je een goed gevoel gekregen bij het bedrijf, bij het concept? Zo ja, mogen wij je gratis en vrijblijvend een offerte toesturen per mail? Liever telefonisch de wensen bespreken of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op via 0172-608257 of via 06-17456525. Uiteraard kun je ook mailen.

Betrouwbaar, flexibel, kundig

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met Primemedia/Karim, Onze vorige website heeft hij ook gemaakt en beheerd. De communicatie met Karim verloopt altijd helder en hij komt altijd zijn afspraken na. Dat is de reden dat we hem ook hebben gevraagd om mee te denken over onze nieuwe website. We hebben nu een website met exact de uitstraling zoals wij hem voor ogen hadden toen we met Karim het gesprek aangingen. Dank voor de plezierige samenwerking en het eindresultaat! Robert Postema, impRoof

Service Gemiddelde waardering : ★★★★★ 4.9 gebaseerd op 23 reviews
5 1