RV Gietvloeren:

Na vele jaren ervaring in het leggen van gietvloeren, wilde Ron Verburg zijn opgedane ervaring, kennis en ambitie in zijn eigen onderneming steken.

Bij een nieuw bedrijf wil je je natuurlijk meteen sterk- en onderscheidend profileren. Hierin spelen dingen als website, logo en visitekaartje een belangrijke rol. Niet te vergeten de teksten op de website.

Als ondernemer is het soms erg lastig om hier invulling aan te geven en hier hebben we bij PrimeMedia alle begrip voor. Naar aanleiding van globale informatie die we natuurlijk nodig hebben, hebben we een huisstijl ontworpen, waarbij de kleuren, website, logo en visitekaartje superstrak op mekaar zijn afgestemd.Het resultaat is een prachtige website waar de klant enorm blij mee is.

Op de website is heel makkelijk de vloer te vinden waar je naar op zoek bent. Vervolgens kun je middels het online offerteformulier een offerte op maat aanvragen, maar je kunt ook een afspraak op locatie inplannen.

We wensen RV Gietvloeren enorm veel succes met de nieuwe business. Wat betreft de website en terugvindbaarheid op Google, dat gedeelte nemen wij volledig op ons.

“Ik heb mijn nieuwe website laten ontwerpen door Primemedia. Mijn verwachtingen zijn echt overtroffen. De samenwerking was ook super en de manier hoe Primemedia te werk ging was helemaal top! Ook heb ik mijn visitekaartjes en logo laten ontwerpen en die sluiten perfect aan bij de website. Dus om een lang verhaal kort te maken, ben ik super blij met mijn nieuwe website"   -Ron Verburg-

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn

Geïnteresseerd in samenwerken?

Wil je zelf ook een professionele website laten maken? Bij PrimeMedia heb je al vanaf €949,- een complete maatwerk website, inclusief 12 maanden onderhoud en support. Vraag meteen gratis- en vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen een paar uur per mail. 

Leave a Comment