TheorieStation:

Bijna dat felbegeerde rijbewijs in je broekzak, alleen nog het theoriecertificaat wat jou in de weg staat? TheorieStation is gespecialiseerd in het geven van spoedcursussen voor auto theorie, motor theorie en scooter theorie.

Aan PrimeMedia was de opdracht gegeven om een compleet nieuwe website te bouwen, inclusief het ontwerpen van een nieuw logo en zorgen dat de website regionaal goed gevonden wordt op Google. Het resultaat mag er wezen. De klant is zeer tevreden omtrent het ontwerp en het gebruiksgemak

"We zijn enorm tevreden met de nieuwe website en de manier van werken van PrimeMedia. Zelf heb je maar een globaal idee hoe je site moet worden, maar voor de rest blijft het lastig. We zijn dus enorm blij dat PrimeMedia zo een ontwerp- en website weet te maken dat precies past bij ons bedrijf. Succes met de optimalisatie voor Google. We hebben er alle vertrouwen in:)"
TheorieStation

Bericht delen:

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Geïnteresseerd in samenwerken?

Wil je zelf ook een professionele website laten maken? Bij PrimeMedia heb je al vanaf €949,- een complete maatwerk website, inclusief 12 maanden onderhoud en support. Vraag meteen gratis- en vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen een paar uur per mail. 

Leave a Comment