Website laten maken alphen a/d rijn

Een website laten maken in Alphen aan den Rijn doe je bij PrimeMedia. Bij ons vind je alles onder 1 dak: het ontwerp, de bouw, de vindbaarheid en het onderhoud. 

website laten maken alphen aan den rijn

Waarom website laten maken door PrimeMedia

Met zoveel marketingbureau’s is het niet altijd even makkelijk voor jou als ondernemer om een keuze te maken wie jouw website mag bouwen en de marketing eromheen mag uitvoeren.

Met vele jaren ervaring in webdesign en marketing kun je rekenen op een dienstverlening op professioneel niveau.

Elke website wat wij bouwen is 100% maatwerk, dus geen standaard voorgebouwde websites die in een paar uur in mekaar zijn gezet. Op deze manier krijg je een website wat 100% aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf en bij de boodschap die je wilt uitbrengen.

Goed gevonden worden op Google:

Een mooie website is heel wat waard, maar een website wat goed gevonden wordt in de juiste plaatsen en onder de juiste termen, is goud waard. Bij PrimeMedia bieden we zoekmachine optimalisatie aan op No cure Nop pay basis.

Dit houdt in dat je ons pas hoeft te betalen wanneer je met afgesproken zoektermen op pagina 1 staat. Zo krijg je 100% zekerheid en blijven al onze klanten happy. Wat ons betreft een dikke win-win situatie.

Websitebouw Alphen a/d Rijn met WordPress

Voor het bouwen van websites maken we gebruik van WordPress als CMS. Een CMS is het programma waar je een website mee bouwt- en beheert. We hebben voor WordPress gekozen, omdat het veel voordelen met zich meeneemt.

Een paar voordelen van websitebouw met WordPress:

  • Makkelijk zelf inhoud aanpassen
  • Wordt continue doorontwikkeld
  • Ongelimiteerde design mogelijkheiden
  • Google houdt van WordPress

Google optimalisatie

gratis klanten via Google

Geen templates

maar maatwerk ontwerp

Geoptimaliseerd voor

mobiel, tablet en desktop

Gratis offerte

online of bij u op locatie

Termijnen betalen?

dat kan, geheel rentevrij!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
PrimeMedia heeft voor ons een zeer mooie en duidelijke nieuwe website gebouwd. Is altijd zeer behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je altijd meteen geholpen. Wij zijn een zeer tevreden klant

Prachtige website

★★★★☆
4 5 1
Vorig jaar toen Karim langs kwam hebben wij de boot af gehouden. We dachten de zoveelste verkoper van gebakken lucht. Maar toen we na verloop van tijd gingen kijken wat Primemedia had gemaakt en Karim wel een doorzetter maar niet vervelend was zijn we toch in zee gegaan en zonder spijt. We hebben een prachtige website waar zo nu en dan gratis verbeteringen worden aan gebracht en als een klant reageert via de website dan begint dat deel van het verhaal steeds beter te werken. Bedankt Primedia gr. Do en Peter BioSave

zeer tevreden met de mooie site

★★★★★
5 5 1
Karim heeft onze complete site gebouwd, van begin tot eind. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat laten maken voor een nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte of afspraak aan