Website laten maken hoofddorp

Je wilt een website laten maken in Hoofddorp? PrimeMedia staat je tot dienst. Hoewel we niet in Hoofddorp gevestigd zitten, bedienen we deze plaats wel. Voor een website laten bouwen speelt afstand immers geen rol.

website-laten-maken-hoofddorp

Waarom website laten bouwen door PrimeMedia?

Met zo een breed aanbod van marketingbureau’s is het voor jou niet altijd even makkelijk om een keuze te maken wie jouw website mag bouwen en de marketing eromheen mag uitvoeren.

Met vele jaren ervaring in webdesign en marketing kun je rekenen op een dienstverlening op professioneel niveau.

Elke website wat wij bouwen is 100% maatwerk, dus geen standaard voorgebouwde websites die in een paar uur in mekaar zijn gezet. Op deze manier krijg je een website wat 100% aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf en bij de boodschap die je wilt uitbrengen.

Goed gevonden worden op Google:

Een mooie website is heel wat waard, maar een website wat goed gevonden wordt in de juiste plaatsen en onder de juiste termen, is goud waard. Bij PrimeMedia bieden we zoekmachine optimalisatie aan op No cure Nop pay basis.

Dit houdt in dat je ons pas hoeft te betalen wanneer je met afgesproken zoektermen op pagina 1 staat. Zo krijg je 100% zekerheid en blijven al onze klanten happy. Wat ons betreft een dikke win-win situatie.

Websitebouw Hoofddorp met WordPress

Wij gebruiken WordPress als CMS voor het maken van onze websites. Een CMS is een programma waar je een website mee bouwt- en beheert. We hebben voor WordPress gekozen, omdat het veel voordelen met zich meeneemt.

Een paar voordelen van websitebouw met WordPress:

  • Makkelijk zelf inhoud aanpassen
  • Wordt continue doorontwikkeld
  • Ongelimiteerde design mogelijkheiden
  • Google houdt van WordPress

Google optimalisatie

gratis klanten via Google

Geen templates

maar maatwerk ontwerp

Geoptimaliseerd voor

mobiel, tablet en desktop

Gratis offerte

online of bij u op locatie

Termijnen betalen?

dat kan, geheel rentevrij!

Keuken-Store

★★★★★
5 5 1
Fantastisch geholpen,goed meegedacht met passie. Eindstand een perfecte duidelijke, mooie website. Een dikke 10. Kijk op www.keuken-store.nl

Klantgericht, kwaliteit en creatief

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met PrimeMedia/Karim, Hij heeft ons vanaf het begin altijd bijgestaan met goede adviezen en vakkundig werk. We hebben een mooie site die hij continue onderhoud en ons adviezen geeft hoe wij de site nog meer kunnen verbeteren. Mo Akaaboun, Akmo Dak BV

mooie 3de website

★★★★★
5 5 1
Karim heeft voor ons 3 mooie websites gebouwd waar wij erg tevreden over zijn. De sites worden ook erg goed gevonden op google. Zeer tevreden!

offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat laten maken voor een nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte of afspraak aan