Website laten maken

Een website vormt de basis van alle online activiteiten en moet daarom gebouwd worden met een juiste structuur, een duidelijke layout en gericht zijn op conversie.

je bent nu hier: home » website-laten-maken

Website laten maken

Bij PrimeMedia houden we van ons vak en dat zie je terug in onze kwaliteit- en service. Wij leveren maatwerk websites voor zeer nette tarieven, welke met zorg & professionaliteit worden gebouwd.

Onze websites zijn altijd perfect uitgelijnd op de desktop, tablet en smartphone.

We hechten veel waarde aan goede service, daarom zul je een samenwerking met ons als prettig ervaren. Bij ons vindt je alles onder 1 dak. Naast het laten bouwen van je website, kun je ons ook de hosting, de vindbaarheid – en het onderhoud laten verzorgen. 

Heb je ook een logo en visitekaartje nodig? Geen probleem! Dat regelen we ook voor je. Zo hou je alles onder 1 dak en kunnen we het goed op elkaar afstemmen.

Wij bouwen websites met WordPress

Voor het bouwen van websites maken we gebruik van WordPress als CMS. Een CMS is het programma waar je een website mee bouwt- en beheert. We hebben voor WordPress gekozen, omdat het veel voordelen met zich meeneemt.

Een paar voordelen van websitebouw met WordPress:

  • Makkelijk zelf inhoud aanpassen
  • Wordt continue doorontwikkeld
  • Ongelimiteerde design mogelijkheiden
  • Google houdt van WordPress

Met WordPress kun je gebruik maken van standaard templates, maar je kunt ook maatwerk websites bouwen. 

Bij PrimeMedia maken we geen gebruik van standaard templates, maar maken we voor elke klant een unieke website, wat 100% aansluit bij het bedrijf en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.

Website laten maken wat goed gevonden wordt?

Een website wat er professioneel uitziet is altijd goed voor een bedrijf, maar als deze daarnaast ook nog eens goed gevonden wordt op Google….

Bij PrimeMedia kun je ervoor kiezen om ons naast de bouw van de website ook de vindbaarheid op Google te verzorgen. Wij gaan dan ons best doen om jouw website online succesvol te maken, waardoor je lekker veel klanten binnenhaalt, zonder dat je zelf op zoek te hoeft te gaan.

Wij doen niet aan adverteren met Ad-Words, maar we optimaliseren voor het organische/gratis gedeelte van Google.

Om het helemaal mooi te maken, bieden wij zoekmachine optimalisatie aan op No cure No pay basis, wat inhoudt dat je pas hoeft te betalen wanneer je met afgesproken zoektermen op pagina 1 staat van Google.

Geen addertjes, geen kleine lettertjes, geen gekke bedragen. De reden dat wij No cure No pay aanbieden, is omdat we geen ontevreden klanten willen. Daarom halen we het risico weg bij de klant en leggen we deze neer bij ons.

website laten maken

Wat kost een website laten bouwen?

Bij ons is elke website maatwerk. We bouwen elke website met de hoogste zorg en fine-tuning. Wij zorgen dat de website perfect is uitgelijnd op de computer, de tablet en de smartphone. Ondanks dat houden we de tarieven scherp.

Omdat onze websites maatwerk zijn, weten we tevoren niet hoelang we ermee bezig zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om de prijs te bepalen aan de hand van het aantal pagina’s.

Zo heb je een complete maatwerk website bestaande uit 5 pagina’s vanaf €949 inclusief 12 maanden gratis support en onderhoud. 

Werkgebied:

Voor het laten maken van een website speelt afstand geen rol. Zo kun je ons een website laten maken in de regio’s van amsterdam, rotterdam, den haag, utrecht, haarlem, hoofddorp, leiden, gouda, alphen aan den rijn.

Google optimalisatie

gratis klanten via Google

Geen templates

maar maatwerk ontwerp

Geoptimaliseerd voor

mobiel, tablet en desktop

Gratis offerte

online of bij u op locatie

Termijnen betalen?

dat kan, geheel rentevrij!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
PrimeMedia heeft voor ons een zeer mooie en duidelijke nieuwe website gebouwd. Is altijd zeer behulpzaam. Als er vragen zijn wordt je altijd meteen geholpen. Wij zijn een zeer tevreden klant

Prettig samenwerken

★★★★★
5 5 1
Prettig samenwerken met korte lijnen. Doet wat hij belooft.. Als er een probleemje is wordt het snel opgelost. Enthousiast in zijn werk en omgang Goede prijs kwaliteit

Professioneel en nette tarieven

★★★★★
5 5 1
Ook wij zijn erg tevreden met de samenwerking. Het mooie is vooral dat PrimeMedia je van A t/m Z helpt. Niet alleen is een mooie website voor ons gebouwd, maar we werden ook geholpen met de hosting instellen, email instellen bij ons op kantoor, teksten aanpassen en dergelijk. Je merkt een enorme passie voor het vak en dat zie je terug in het resultaat. Voor de kwaliteit die je geleverd krijgt en de service die ernaast geleverd wordt, zijn de prijzen enorm schappelijk. Dit mag gezegd worden. Ook namens ons, bedankt!

offerte aanvragen

Wil je een offerte op maat laten maken voor een nieuwe website? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte of afspraak aan